Lähettäjä: virve.pekkanen(at)bonnierpublications.fi
Päivä: 28. tammikuuta 2008 16:52
Aihe: Pasi Vähämartti 9292086xxx

Hyvä Pasi Vähämartti

Kiitos saamastamme palautteesta sekä kaikesta siitä vaivasta, jonka olette nähneet raportoidaksenne palvelustamme.

Olemme käyneet kirjeenvaihtoa läpi tiiminvetäjämme kanssa ja huomasimme, että vastausta odottavat viestinne löytyivät yksittäisen asiakasneuvojamme postilaatikosta.

Pahoittelemme syvästi tätä inhimillistä erehdystä ja pyrimme jatkossa tehostetusti varmistamaan, etteivät viestit jäisi käsittelemättä edes yksittäisten työntekijöiden poissaolojen tms. seurauksena.

Pääsy verkkopalveluumme oli estynyt koska asiakaspalvelumme oli virheellisesti ymmärtänyt, ettette enää toivo vastaanottavanne lehteä ja peruuttanut tilauksen samassa yhteydessä kun hyvitti teille viimeksi vastaanottamanne lehden.

Puheluiden hinnat tulemme lisäämään mahdollisimman pian sekä puhelinvalikkoomme että kotisivuillemme. Lehtimyynnin osalta tulemme viemään viestin eteenpäin kyseisen julkaisun telemarkkinoinnista vastaavalle.

Viallisen MP soittimen tilalle tulemme laittamaan teille uuden laitteen.

Selvitämme edelleen mahdollista USB sovitinkortin vioittumista sisäänostajiemme kanssa, mutta koska meillä ei ole tarjota asiaan välitöntä ratkaisua ehdottaisimme, että palaamme asian tiimoilta teille päin mahdollisimman pian sopiaksemme kuinka etenemme asiassa.

Vastaanottamanne Maailmanvaltojen synty DVD:t voitte kaiken aiheutuneen vaivan ja epämukavuuden johdosta luonnollisestikin pitää itsellänne. Laskut voitte hävittää.

Pahoittelemme vielä kerran kaikkea aiheutunutta haittaa. Palautteenne on meille erittäin arvokasta sillä haluamme aidosti ja jatkuvasti kehittää asiakaspalveluamme.


Ystävällisin terveisin,

BONNIER PUBLICATIONS OY

Virve Pekkanen
Hallintopäällikkö


Bonnier Publications Oy
Siltasaarenkatu 18 - 20 A, 6th floor
FIN-00530 HELSINKI
Tel. +358-(0)20 - 7608 500