Vastaanottaja: tilaajapalvelu@bp.bonnier.dk
Päivä: 9. lokakuuta 2007 22:13
Aihe: Kysymys liittyen laskuun

Hei,

Tilasin teiltä tieteenkuvalehden kestotilauksena, tarjous sisälsi kaksi tieteenkuvalehteä ja tilaajalahjan hintaan 4,9e, tästä eteenpäin 7,65e/lehti.

Sain tänään tilaukseni toisen lehden, mutta sen mukana tulikin lasku jonka summana on 7,65e.

Käsittääkseni lehtien laskut piti tulla kahden ryhmissä, mutta tämä onkin yhden lehden hinta. Toisaalta ihmetyttää miksi tuo lasku tuli tämän toisen tarjouslehden mukana... Vaikuttaisi ihan siltä että haluatte täyden hinnan toisesta tarjouslehdestäni, jonka alunperin piti kuulua tuohon 4,9e tarjoukseen. Eli onko kyseinen lasku tuohon toiseen lehteen liittyvä, vai vielä tulemattoman kolmannen lehden lasku? Jos tilanne on tämä, niin miksei lasku sitten ole kahdesta lehdestä, kuten tilausehdoissanne sanotaan?

Kaikenlisäksi tämän toisen lehden laskussa olevassa viestissä lukee tilausvahvistus, kuten aiemmassakin (ensimmäisessä) laskussa. Eikö se tilaus ole vahvistettu jo ensimmäisen maksun jälkeen?

Toinen asia mikä ihmetyttää on tuo teidän asiakaspalvelun kotisivu. Kyseinen sivu on ollut koko iltapäivä ihan jumissa, vasta näin myöhään yöllä pääsin - joskin todella hitaasti - selaamaan sivujanne ja etsimään yhteystietojanne, sekä omia tilaustietojani.

Asiakasnumeroni: 14 965 29x xx
Pasi Vähämartti
Lehtorannantie 6 A 11
40520 Jyväskylä

Uusiman laskun viitenumero: 9 21496 52977 09xxx
Eräpäivä: 26.10.2007

Ystävällisin terveisin,
Pasi Vähämartti